آراج آفاق

مسجدسلیمان دیار بختیاری(mis) ، جملات کوتاه و آموزنده ،گنجینه های معنوی

آراج آفاق

مسجدسلیمان دیار بختیاری(mis) ، جملات کوتاه و آموزنده ،گنجینه های معنوی

سوپ قارچ

سوپ قارچ 

مواد لازم:
قارچ: 500 گرم
خامه: 100 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیتر
آب مرغ: یک لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
تره فرنگی خرد شده: یک پیمانه
ذرت پخته شده: یک پیمانه


طرز تهیه:
سینه مرغ را حبه ایی خرد کرده و با نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران تفت دهید، کره را داخل قابلمه می ریزیم تا داغ شود و سپس قارچ را خرد کرده و داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم، آرد را به آن اضافه کرده و آن را هم کمی تفت می دهیم. سپس آب مرغ را به آن اضافه می کنیم تا کمی غلظت بگیرد، مرغ و تره فرنگی را نیز به آن افزوده و روی حرارت بگذارید تا تره فرنگی ها هم بپزد. ذرت و شیر را به آن اضافه می کنیم و با نمک و فلفل مواد را مزه دار می کنیم. به مدت سی دقیقه حرارت می دهیم تا غلیظ شود، بعد آن را از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود. خامه را به آن اضافه کرده و مجدداً روی حرارت می گذاریم تا سوپ گرم شود اما نباید زیاد بجوشد.  

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد