خورش تره فرنگی
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ کرده( ترجیحا" گوسفند):250 گرم
تره فرنگی پاک شده و خرد شده: دو ساقه متوسط
آب غوره، نمک، فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز رو سرخ کرده و بعد گوشت رو می ریزیم و تفتی بهش میدیم وقتی گوشت کمی پخت تره فرنگی را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی سرخ شود( گوشت در این غذا باید به مقدار تره فرنگی غالب باشد)، نمک، فلفل و آبغوره را اضافه کنید، اگر گوشت و تره فرنگی هنوز خام است، یک استکان آب بریزید و اجازه بدهید تا خورش بپزد.
این غذا را معمولا بدون آب سرو می کنند، اما اگر میل داشته باشید می توانید کمی رب به آن اضافه کرده و کمی آب دار خورش را بردارید. بجای گوشت چرخ کرده می توانید از سینه مرغ یا گوشت خورشی هم استفاده کرد.
هموطنان کُرد ما بجای تره فرنگی از تره استفاده می کنند اسمش هم قیمه کوارگ هست.
این غذای خوشمزه را هم با برنج می توانید میل کنید هم با نان