طرزتهیه شیرینی رولت
مواد لازم
تخم مرغ |
20عدد |
شکر |
350گرم |
آرد قنادی |
500گرم |
وانیل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
ابتد سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید سفت به حالت برف درآید . شکر بعد وانیل زرده تخم مرغ را اضافه کرده تا جای مخلوط میکنیم که خمیر یک دست شود درآخر به آرامی آرد راداخل خمیر الک میکنیم وهمزمان مخلوط میکنیم توجه داشته باشید آرد رانباید زیاد هم بزنیم. داخل دیس راچرب میکنیم کف دیس کاغذ میاندازیم وخمیر راروی کاغذ ریخته وبصورت خیلی نازک روی کاغذ بادست میکشیم وداخل فربادرجه آخر 400 قرار میدهیم بعداز پختن آنرا بیرون آورده وکاغذ راجدامیکنیم وروی نون خامه میکشیم وبصورت لوله ای پیچیده وداخل فریزر قرار میدهیم بعداز چند ساعت از یخچال بیرون آورده وبه هر اندازه که خواستیم برش میدهیم.